De praktijk – Tandarts Arnoldent – Someren

De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn Tandartspraktijk ARNOLDENT. Ik ben sinds 1983 zelfstandig gevestigd als tandarts. In mijn praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Tandartspraktijk ARNOLDENT verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne
Endodontologie / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Gnatologie / Behandeling van ouderen / Gehandicaptenzorg/ Tandarts op locatie (ambulant) in verpleeghuizen ( PG – en Somatiekafdelingen ) van Archipelzorggroep, Land van Horne, De Zorgboog en Sint Jozef Wonen en Zorg (Meijel).

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / tv-scherm / informatiebrochures / speelgoed.

Onze praktijk heeft de beschikking over een mobiele tandartsunit, die wij gebruiken voor zorg op locatie (ambulant in verpleeghuizen). Met deze mobiele tandartsunit worden op locatie vullingen gemaakt, tandsteen verwijderd en alle voorkomende werkzaamheden aan gebitsprotheses gedaan.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Arnold-Jan Prinsen, tandarts en praktijkmanager/assistente  Carla.